Obrazy

Miszka

Obrazy

Post autor: Miszka »

Moja koleżanka niedawno wprowadziła się do nowego mieszkania. Starała się jakoś je urządzić ale brakowało mu polotu i ozdób. Znalazłam wiele zdjęć i plakatów w internecie, które upiększyłyby wnętrze. Zakupiła antyramy na galeriaram/pl/ramy-aluminiowe/ i razem je zawiesiłyśmy na ścianach. Teraz jej salon wygląda bardzo profesjonalnie.
miszka90

Re: Obrazy

Post autor: miszka90 »

Myślałaś o tym, aby stworzyć swój własny obraz? Wbrew pozorom nie jest to takie trudne, a daje mnóstwo radości i satysfakcji. Wystarczy że zakupisz odpowiednie płótno i farby, a reszta to już Twoja inwencja twórcza. Tutaj masz: Sklep plastyczny z najlepszym wyborem.
miszka90

Post autor: miszka90 »

U mnie sprawa wygląda tak, że mam mnóstwo obrazków jeszcze po dziadkach, z którymi i tak nie mam co zrobic. Dlatego postanowiłam znaleźć w sieci rzeczoznawca obrazów i takim sposobem trafiłam na stronę valuepedia.co/pl/items/category/5253648.570456337 W łatwy sposób można wycenić taki stary obraz i sprzedać go komuś, kto lubi stare rzeczy.
walentyna

Post autor: walentyna »

Ja mma kilka obrazów po dziadkach, no szkoda mi ich bo są piękne, a ja już nie mam gdzie tego powiesić, muślałam o sprzedaży, no ale ja się nie znam na obrazach, nie wiem ile sa warte, a może nie są warte, znalazłam stronę domaukcyjnypanorama/pl/content/19-skup-obrazow-warszawa gdzie skupują obrazy i chyba sie do nich zgłoszę, zobaczę co mi powiedzą o obrazach.
fusia

Post autor: fusia »

Jeśli chodzi o obrazy, to ja lubię różne rodzaje sztuki współczesnej i planuję kupić do siebie do domu kilka obrazów ze sklepu Pikoteka. Mają w swojej ofercie nie tylko oryginalne dzieła polskich artystów współczesnych, ale również świetne reprodukcje.
ODPOWIEDZ