Pielęgnacja twarzy
Re: Pielęgnacja twarzy
Bardzo dobre na twarz są kosmetyki serii MAKE-UP ACADEMIE. Znajdziecie je tu esklep.bielenda/pl/fluidy_i_podklady.html Tu jest spory wybór w bardzo dobrych cenach. Ja z tej serii sobie cenię fluid do cery naczynkowej, kryjąco-korygujący. Bogaty min witaminę E i C. A też w składnik nawilżający.
Nic tak dobrze nie wpłynie na twarz jak działanie suplementami od środka. W pewnym wieku, skóra nieodwracalnie zaczyna się starzeć i aby powstrzymać ten proces, należy uzupełniać kwas hialuronowy oraz kolagen. Świetnym suplementem jest ten preparat byhealth/pl/solgar-kwas-hialuronowy-kolagen-kompleks-30-tabletek
niedawno kupilam swietne serum do twarzy Beauty Ceo Calm me down. super dziala na moja przesuszona i zaczerwieniona cere.
jeśli macie skórę dojrzałą a do tego zmagacie się z nierównym kolorytem to szczerze polecam serum z serii C-PERFECTION z Eveline, z bardzo dużą dawką wit C. Wygładza zmarszczki, odżywia regeneruje skórę a do tego ją rozjaśnia.
Niestety samą pielęgnacją nie da się pozbyć zmarszczek. Sama mam zmarszczki pod oczami w młodym wieku i zdaję sobie sprawę z tego, że zabieg z zakresu medycyny estetycznej jest tutaj wręcz niezbędny.
Ja tez ostatnio bardzo lubie blue matcha z bielendy
fajnie nawilzaja, mega lekkie te kosmetyki

Warto też podpytać naszego dermatologa o kosmetyki i leki recepturowe. Są to produkty robione na zamówienie. W aptekach DOZ istnieje możliwość realizacji recept na tego typu leki. Taki produkt będzie idealnie dopasowany do naszej skóry i do jej problemów.
-
Jeśli szukacie kosmetyków do pielęgnacji twarzy to zobaczcie tą ofertę tu https://www.yoskine.com/pl/catalog/line/234/japan-pure/ Tu są kosmetyki które mają dzialanie przeciwzmarszczkowe, oczyszczające, odmładzające. Ja chyba zdecyduję się na peeling z odmładzającymi enzymami. Min spłyca zmarszczki, wyrównuje koloryt skóry itp Z tą propozycją warto się zapoznać.
Moja żona ostatnio szukając inormacji o medycynie estetycznej trafiła na informacje o kosmetolog tu https://the-clinic.pl/specjalista/mgr-p ... cz-harris/ Mgr Patrycja Wójtowicz-Harris jest mgr kosmetologii. Specjalizuje się w pielęgnacji skóry. Jest kosmetologiem marki The.Dermocosmetics. A też koordynuje zabiegi kosmetologiczne w The Clinic.